Tekrardan yazmaya devam ediyorum sorularınızı yazabilirsiniz !!!

Arkadaşlar iletişim kutusunda sorun olduğundan cevap veremiyorum.email:emreaydin3461@gmail.com buradan yazarsanız hızlı cevap alabilirsiniz :).

HOŞGELDİNİZ

1 2 3 4 5 6

12 Mart 2013 Salı

2 NELER GÖTÜRMELİYİM ?



Arkadaşlar bagajınız ne kadar hafif olursa o kadar rahat hareket edebilirsiniz.Bu yüzden bagaja gereksiz malzemeler koymaktan çekinin.Tabi ki hafif olması için gerekli olan malzemeleri koymayı da ihmal etmeyeceğiz.Bavulunuz kolay açılıp kapanabilen bir bavul olmasına dikkat edin.Fileli olursa içeriden daha iyi olur.Ne olur ne olmaz güvenlik görevlileri bavulunuzu açıp bakmak isteyebilir.Bavulunuz dağılırsa uğraşmak zorunda kalırsınız bu konuya dikkat.Sinir stresi yolculukta en aza indirmemiz gerekiyor :)

En ideal bagaj şekli.1 adet el çantası.Çok büyük olmasın.1 adet büyük bavul birde laptop çantanız yeterlidir.Uzun bir seyahatte olsa limitleri aşmanız sizin işinizi zorlaştıracaktır.Büyük bavulu uçak bagajına el çantamız ile laptop u yanımıza alıyoruz.20 kg geçmemeye çalışın.Geçerseniz ekstra ücret ödersiniz.



Arkadaşlar bu kısım çok önemli:Uçakta yanınıza alacağınız çantada parfüm, makas, törpü, tırnak makası vs. almıyoruz.Bunları büyük bavula yerleştirin.Sonra bunları elinizden alabilirler.Uçak içinde bu tür şeyler yasak onun için el bagajımıza elbise havlu vs yerleştirin.

Tanımadığınız kişilerle muhatap olmayın.Yok şu paketi sana verim yok gümrükten bunu sen geçir gibi yaklaşımlar sergileyen arkadaşlardan uzak durunuz.Ne olur ne olmaz.
Bagajı teslim ediyoruz.Görevliden mutlaka bagaj numaranızı alın.

Resmi yazılar:

Pasaport
Uçak bileti
Okul kabul kağıdı
Kalacağınız yer ile ilgili belgeler vs yanınıza almayı unutmayın.Bunları yanınızda bulundurun.Sakın büyük bavula koymayın :)

Giyecekler:

Burası yağmurlu ve rüzgarlı olduğu için kalın giyeceklere yüklenmekte fayda var

Günlük hayat:

Pil, güneş gözlüğü, gözlük, ilaç, seyahat dikiş takımı, fotoğraf makinesi, şarj aletleri, ingiliz priz çevirici + uzatma kablosu unutmayın çok önemli :)

Kırtasiye: 

Kırtasiye bol bol alın burada çok pahalı. :) kalem, defter, silgi, uç, sözlük vs unutmayın.Sırt çantası da alırsanız iyi olur.

Kişisel bakım ürünleri:

Diş fırçası, traş takımı, saç fırçası, tarak, tırnak makası, havlu, şampuan, diş macunu vs alın.Bazılarını burdan da alabilirsiniz.





2 yorum:

  1. Emre bey uçakta landing kart veriyorlarmış nedir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Landing kart sizin İngiltere'de nerde kalacağınız.Ve bazı kişiler bilgilerinizi içerir.Bunu doldurduktan sonra pasaport işlemlerinde görevliye veriyorsunuz.

      Sil

Yorumunu onayladıktan sonra yayınlanacaktır.Yorumunuz için teşekkür ederim.